20110921

Mullae-dong_ 2.0 public installation

A combined synthesis of projects and ideas from the 2011 spring semester was determined to be the best option for a 1:1 design and build project for the 2011 summer workshop. adaptLAB design studio, along with artist community members, collaborated in planning a mobile structure capable of being set-up in various locations in the village as needed for exhibition, event, performance, and leisure activities. Design inspiration was taken from local material forms in Mullae village. 'Wrapped' frames, conceived as site accessories, are to function as furniture, projection surface- film screening, exhibition surface, weather shelter, and above all-open to interpretive use. The idea to erect the installation, initially on the roof tops, is to be followed by seasonal installments at street level. 
















<under construction>